Munkebergs Gård

Utbildning

Även hästens ryttare får utbildning Även hästens ryttare får utbildning

Välkommen att lämna din häst hos oss för vidareutbildning, igångsättning efter en konvalescens eller skada. Vi har lång erfarenhet av att utbilda hästar efter den nivå dom befinner sig på för dagen. Det kan ibland var en utmaning att sätta igång en häst efter en skada eller komma till nästa nivå om man som ryttare har fastnat i sin ridning och inte vet hur man ska komma vidare. Vi hjälper såväl hästar som ryttar att "komma loss" och utvecklas.

Vi kombinerar vår långa erfarenhet med modern syn på hästhantering och utbildning med utgångspunkt från hästens naturliga beteende och förutsättningar. Monty Roberts metoder ligger till grund i den dagliga hanteringen dvs mentalt avslappnad häst som kan ta sig an sin uppgift utan stress. Vi arbetar för en långsiktig och varaktig hållbarhet med träningsprogram framtagna tillsammans med veterinär, hovslagare och kiropraktor. Vi är alltid ett team runt hästen när så behövs och vi är lika måna om alla hästar oavsett nivå, inriktining eller ras.

Tidsperiod bestäms efter vilka önskemål och förväntningar du har.

Hästarna vistas ute varje dag i fina stora hagar och får varierad träning 6 dagar i veckan.
 

Pris: 9 500 kr/månad (11 875 kr inkl moms)

1 ledig plats från 1 oktober, kontakta Marie 0702-27 22 04


För dig som själv vill utbilda och rida in din unghäst finns möjlighet att få hjälp och guidning via vårt koncept  Unghästskolan där du kommer till oss och vi tillsammans utbildar din häst/ponny 
Läs mer om vår unghästskola
Läs mer om vårt videutbildningskoncept
Läs mer om vårt igångsättngskoncept 

-"Cornelia har utvecklats mycket bra, hon är orädd och har varit ute och tävlat 4 ggr. Ni har gjort ett underbart jobb på henne och Frida tycker att hon har fått MYCKET gratis pga bra inridning och hantering. Tack / kram Frida och Cornelia"