Munkebergs Gård

Dressyrträning

Marie Johnson  

Träning på Munkeberg

Måndagar – 16.00-20.00,
onsdagar 18.00-20.00, torsdagar 15-19.00

Privatlektion, egen häst 450 kr/person 45 min.

Deladlektion, egen häst 300 kr/person 60 min 

Träning med Ridesum
Boka tid i appen och maila Marie att du har gjort en förfrågan. Lada ner appen Ridesum 
Lektionen kostar 450 kr


Träning hos dig: 

Enskild lektion 500 kr/45 min

Delad lektion   350 kr/person/60 min

 + milersättning 35 kr/mil

 

Dagarvode heldagskurs på annan anläggning 6 000 kr/dag ca 8 timmar + körersättning 35 kr/mil .
Skräddarsyr upplägg efter önskemål.
Halvsdag på annan anläggning inkl teori/övningar och delat ridpass, 650 kr/person. 4-8 deltagare. + körersättning 35 kr/milen

 

läs mer om Marie  >>  Marie i tidningen Hästfocus >>Vi erbjuder ridlektioner och kurser för dig med egen häst eller ponny. Förutom veckoträning arrangerar vi helgkurser och läger.

Missa inte vår lyxiga weekend "Ride, wine & dine".  En ispirerande helg som kombinerar utveckling av dig som ryttare och din häst med härliga stunder i vacker miljö tillsammans med likasinnade där ni äter och dricker ni gott, snackar häst och har kul tllsammans.
 
Tränare på Munkeberg Equestrian

Marie är dressyrtränare och utbildar hästar upp till svår nivå. Marie har specialiserat sig på att utveckla ryttarens sits och fysik.

-"Att förbättra din fysik förbättrar alltid hästen och ert samarbete"
Maries träningen baserar sig bla på att du som ryttare ska bli mer medveten om hur din kropp agerar och ger hästen olika signaler. Du får lära dig mer om hur lite du behöver göra för att hästen ska uppfatta vad du vill.

Är du liksidig, har du bra balans, har du en oberonde hand osv. Marie använder sig av olika metoder/pedagogik i hur du förbättrar din sits och ryttarkänsla. Passen startar alltid med dig som ryttare, din sits och hur din kropp och position påverkar din häst i olika gångarter och rörelser.

Vi rekomendarar att du börjar med ett introduktions pass där du och Marie går igenom de hörnstenar som du måste jobba med i din ridning. Både teori, fysisk träning och ridpass är viktiga delar för din och hästens utveckling. Även om du är en rutinerad ryttare. Vi går igenom rörlighet och följsamheten i din kropp och du får övningar som du kan träna vidare på hemma.

Du kan boka distansträning via appen Ridesum, läs mer på www.ridesum.se
 

Vill du ta flera privatlektioner kan du komma med din häst och sova över och tex ta 2-3 intensivlektioner. På gården finns Bed & Box som du kan boka.
 

kalender

mer info "introduktionsdag" >>

- "Önskar bara tacka för gårdagens "prova-på-kurs". Det var mycket tankeväckande. Jag har hela tiden vetat att jag har problem med min sits och ridning, men inte hittat den hjälp jag sökt. Det du gav mig på 45 minuters praktisk ridning i går är något som jag har sökt större delen av livet. Jag bugar och min häst är nog väldigt tacksam att någon fick hennes matte till att tänka efter med vad sjutton håller på med där uppe"

Boka träning

  • Fyll i det datum som du önskar rida
  • Mellan 16.00-20.00
  • Berätta kort om dig och din häst