Munkebergs Gård

Arrangera ridkurs hos dig

Är ni några vänner eller klubbkamrater som är intresserade av att arrangera en rolig och lärorik kurs hemma hos er? Upplägg och inriktning skräddarssys efter era önskemål. Det kan vara en endagsclinic, helgkurs eller en kvällsaktivitet. 

En efterfrågan kurs är Rid i balans & harmoni, en två-dagars kurs med fokus på att utveckla dig som ryttare och hur du kan förenkla samspelet  från ryggen med din häst. Vi varvar teori, avsuttna fysiska och mentala övningar med ridpass. Vill ni börja med en dag eller kanske bara en introduktionkväll går det också bra.

Marie Johnson, har specialiserat sig på att arbeta med att förbättra ryttaren position och följsamhet i sadeln med beprövade metoder och övningar hämtade från bla sitsgurus som Sally Swift och Eckart Meyner

Klicka för att ladda upp PDF

- "Önskar bara tacka för gårdagens "prova-på-kurs". Det var mycket tankeväckande. Jag har hela tiden vetat att jag har problem med min sits och ridning, men inte hittat den hjälp jag sökt.

Det du gav mig på 45 minuters praktisk ridning i går är något som jag har sökt större delen av livet. Jag bugar och min häst är nog väldigt tacksam att någon fick hennes matte till att tänka efter med vad sjutton håller på med där uppe"

Would you like to arrange a clinic at your ridingclub.

Kurs hos mig