Munkebergs Gård

Vuxen ridläger

Ridläger för dig med egen häst
26-30 juli
 

Ett exklusivt 5 dagars riläger i vacker, unik miljö långt i från vardagens stress och alla måsten. Här kommer du finna lugnet, balans och harmoni även om det är intensiva och innehållsrika dagar. När du inte rider eller har teori kan du varvan ner vid poolen, dricka kaffe med nybakt, sola & bad och bara ha det bra. Stämningen är presiglös och familjär.

 

Ridlägret passar alla, såväl tävlingsryttare som motionsryttare och individanpassas efter nivå. Teoripass varvas med avsuttna ryttarövningar och ridpass. Fokus ligger på att utveckla dig som ryttare och med ökad kroppsmedvetenhet och kroppskontroll få en mer lyhörd och engagerad häst som glädjs åt sin uppgift.
Vi lättar på ev spänningar, snedhet eller inlärda hjälper som ger svårtydda/dubbla budskap till din häst. Du får hjälp att hitta ”den rätta känslan” i olika rörelser och vi jobbar med din position i sadeln, följsamhet, tajming och hjälpernas inverkan. Det blir såväl sitsträning, dressyrpass som gymnastikhoppning, programridning, och uteritter. På kvällarna äter vi gott och umgås i facklornas sken runt poolen. Egna kvällaktiviteter kan bokas efter önskemål.

Som alternativ finns även helgläger läs mer >>

  

 

Instruktör: Marie Johnson 

Pris: 6 900  kr (inkl moms) helpension & uppstallning ingår

Datum:26-30 juli
           

Anmäl>>