Munkebergs Gård

Förbättra dina resultat - sätt dina mål

Satsa på att utveckla dig själv som ryttare så förbättrar du dina resultat. Grunden för all god ridning ligger i att du som ryttare har en balanserad och följsam sits. Hos oss kan du gå inspirerande och lärorika kurser där vi alltid utgår från dig, den nivå du befinner och vad du har för målsättning med din ridning.

 

Vi har tagit fram ett roligt och framgångsrikt koncept för dig som vill ha mål med din ridning.  

Under kursen får du lära dig hur du kan påverka dina tankar, hur du sätter dina mål, och hur du strukturerat och på ett glädjefullt sätt jobbar mot att uppfylla dina mål. Du gör din utvecklingsplan och lägger upp träningsprogram, både mentalt och på ridbanan. Under hela tiden få du individuell coaching och ridpassen är fyllda med övningar som tar dig närmare dina mål.

 

Kursen vänder dig till alla som rider och du måste inte var tävlingsryttare, det kan kanske handla om att du ska våga rida ut i skogen men en häst som är nervös och rädd eller att du ska kunna göra den perfekta galoppfattningen eller att du ska kunna sitta ner i trav, avslappnat och följsamt. Men det kan också vara att du vill prestera bättre resultat på tävlingsbanan.

Under två intensiva dagar, varvar vi ridpass och teori.

Dag 1: Individuella ridpass, "sätta mina mål", teori kroppsmedveten - mental träning

Dag 2: individuellta ridpass, coaching, mental träning.

I vacker, stressfri miljö med trevlig boende, god mat och professionella instruktörer får du möjlighet att utvecklas i en liten presiglös grupp med skräddarsydda upplägg för varje deltagare.

Instruktör: Marie Johnson

 

Kursavgift: 3 800 kr inkl moms. I kursavgiften ingår helpension och uppstallning

Anmäl ditt intresse till Marie Johnson