Munkebergs Släktmästerskap 2011

Marie Nilsson & Queen 2011 års SM-vinnare Marie Nilsson & Queen 2011 års SM-vinnare

Vårt årliga släkt mästerskap blev en superhit i år igen! Så kul vi hade! Tack alla härliga, roliga och trevliga släktingar för att ni gjorde vårt mästerskap så lyckat!

Vi startade, denna soliga och varma september lördag vid dressyrbanan. Här skulle det bli show! 

 

Förväntansfulla släktingar kunde stärka sig i baren, som sköttes av Anita & Rolf, i väntan på deras "egen" deltagare skulle rida. "Bartendersen" försedde oss alla med både varma och kalla drycker, snacks och godis! Gabriel rattade musiken, varje deltagare red till sin egen musik, och Jeanette var årets domare. Efter Marie & Hans invigningsritt var mästerskapet igång.

 

10 förväntansfulla och lite nervösa släktingar skulle fajtas om mästerskapstiteln och det bjöds på dressyrprogram, show och sång. Det blev många skratt när vi fick se roliga inslag till fräck musik och matchande klädsel. Efter klassen var dags för mingel i baren och helt otippat ville många av "gamlingarna" visa att dom "minsann också kunde rida" så det blev ytterligare några spontanuppvisningar, just när man trodde att ridaktiviteterna var slut. För vissa blev det första gången i en sadel, kanske gav det mer smak?

 

I baren blev det trångt när det var dags att rösta fram årets vinnare. Ett glas vin fick det bli medan man funderade på vem som var bäst i år. Och i år var det svårt, alla var så oerhört duktiga! Sen väntade partytältet på att fyllas med mat och dryck, å vilken mat, alla hade verkligen ansträngt sig. Supergott! Årets kockpris gick till Jenny som tillagat en fantastiskt god och annorlunda paj!

 

Årets Släkt Mästare

Marie Nilsson & Queen, röstades fram av publiken som vinnaren.

Marie red sin supercharmiga Queen, en härlig ritt till perfekt vald musik och klädsel! Grattis Marie!

Dressyrklassen

1:a Alexandra & Jazz, 2:a Moa & Fantasi

Bästa Show

Kennet, Jim & Elin

Bästa klädsel

Rosita & Montez

 

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Bästa Show Kennet, Jim & Elin
Dressyrmästare Alexandra & Jazz
Bästa klädsel Rosita & Montez