Ungdomsledare 2019

Vi söker díg som vill jobba på våra ridläger på sommarlovet. Arbetet är ca 6 veckor och innebär att du kommer, assistera vi ridlektioner, hjälpa till med mat och fika, hjälpa elever tillrätta, sadla, tränsa mm

Du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat på ridläger, är över 18 år och har körkort. Meriterande är om du har gått SVRF Ungdomsledarutbildningar.

Låter det intressant? maila Marie Johnson och berätta om dig själv, din erfarenhet och kunskap.

Att jobba hos oss

 

Vi lägger stor vikt vid att de som jobbar/praktiserar hos oss har ett stort hästkunnande, säkerhetstänk, är noggran, positiv och service inriktad. Är du dessutom tävlingsryttare med ambitioner får du ut ännu lite mer av din praktik/jobb hos oss.

 

Alla som jobbar/praktiserar hos oss får även möjlighet att rida lektion för Marie en gång i veckan.

 

Vi har boende på ovanvåningen i vårt hus med egen ingång, dusch/toalett, litet kök och allrum. Det finns även relaxavdeling med pool samt stor terass med egen utgång till utomhus poolen sommartid.

Praktikplats

 

Vi tar emot praktikanter från olika ridgymnasie och natrubruks skolor. Det finns möjlighet att bo på gården och ta med egen häst. Du kommer få en god inblick i hur det är att driva ett mindre tävlings- och utbildningsstall.

 

Du arbetar tillsammans med  vår hästskötare och stallansvarig, och får dela hennes dagliga arbetsuppgifter tex mocka, rykta, skritta ut, hantera unghästar. Du kommer även att få följa med på tävlingar och assistera vid läger och kurser.

 

Låter det intressant? maila  Marie Johnson, i mailet berättar du lite mer om dig själv och dina framtida ambitioner.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.