Munkebergs Gård

Problemhäst

Vi tar emot sk ”problemhästar” eller rättare sagt en häst som skapar problem för sin ägare/ryttare. Den kan vara svår att hantera eller rida men för oss är det sällan ett problem utan oftast en rolig utmaning. Känner du att du inte själv kommer till rätta med ert problem hjälper vi dig gärna. Det kan vara allt ifrån små hanteringsproblem, lastning eller ridrelaterade problem. Du kan komma enstaka tillfälle eller lämna din häst hos oss.

Vi är noga med att nytt beteende ska vara befäst och att gamla vanor och beteende inte ska komma tillbaka. Har du lastningsproblem kommer hästen lugnt och villigt gå in i transporten. Skyggar din häst kommer du kunna rida och tömköra i såväl naturen som på ridbanan. När du rider/hanterar din häst ska både du och hästen vara avslappnade, glada och stabila. Det är viktigt att även du som ägare/ryttare ändrar ditt beteende så ni inte ”trillar” in i gamla vanor igen när din häst kommer hem därför ingår även i utbildning för dig.

En stor inspirationskälla för mig i mitt arbete med hästar är bla Monty Roberts som jag har haft förmånen att träffa då han varit i Sverige. 

Vi lämnar alltid nöjdkund garanti när du lämnar din häst för utbildning hos oss!

Prisexempel:

1 månad     9 500 kr (11 875kr inkl moms)