Munkebergs Gård

Karin Engström flyttar in på Munkeberg

Nytt spännande samarbete
I januari 2017 hälsar vi Karin Engström, hennes hästar och verksamhet, Equitrain, varmt välkommen till Munkebergs Gård.  Det ska bli så fantastiskt kul och spännande att få en ny samarbetspartner på gården.

Karin är en av Sveriges mest kända profiler inom hästutbildning med sina 25 år i branschen. Hon har en lång meritlista bla som lärare, tränare, unghästubildare, visare/utbildare av hingstar och championatshästar på både Flyinge och Bollerup. Karin har en gedigen erfarenhet och enormt hästkunnande inom olika områden men för många är hon kanske mest känd som ”tömkörnings Karin” efter alla framträdande på Flyinge, Globen, runt om i landet och utomlands.
Karin kommer nu fortsätta sin framgångsrika verksamhet med inriktning på vidareutbildning av hästar och elever på Munkeberg.  Mer om Karin >>
 
Nya unika utbildningskoncept – naturligtvis kommer Marie och Karin med sina olika-  och gemensamma erfarenheter erbjuda intressanta upplägg på kurser, läger och träning. Nu kan du boka in din häst för vidareutbildning eller inridning, boka en clinic hos dig eller träning hos oss. Vi drar igång efter nyår den 9 januari.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter