Irland- hästfolkets mecka

Dublin Hors Show, Irländska laget hyllas Dublin Hors Show, Irländska laget hyllas

Nyss hemkommen från härliga Irland och massor med nya kontakter. Vi började i Dublin tillsammans med Enterprice Irland (som bla hjälper irländska företag att etabelera sig i andra länder), det var ca 80 personer inbjudan från 15 länder. Vi hade förbokade möten med företag vi ansåg intressanta, lite som speed-dating. Jag och Hans träffade bla TRM som gör marknadens bästa kosttillskott för hästar bla Stride, ett ledtillskott som finns att köpa här hemma. Därefter träffade vi en helt ny aktör som tagit fram ett enkelt sätt att på 10 min få veta om din häst har en infektion i kroppen. Ytterligare möte, nu med ett företag som säljer en helt ny patenterad inhalator för hästar med luftrörsproblem. Produkter som vi hoppas snart ska finnas på svenska marknaden!

Efter massa bra möten åkte vi alla vidare för middag på Leopardtowns racetrack, en härlig kväll, tror Hans vann en liten slant! Dag 2 tillbringade vi på Dublin Horse Show där vi bla såg Nations hoppningen, åt god lunch och knöt lite fler kontakter.

Dag 3-4 semester, bil till Galway med god mat och naturupplevelser vid Cliffs of Moher och Connemara. Dag 5-6 besök hos goda vänner, Lollo och Ken Parkhill i Trim utanför Dublin. Underbart att strosa runt och träffa föl, ettåringar, två åringar i stora flockar totalt ca 100 hästar ....och så hann jag med att rida två hästar också innan det var dags för flyget hem till Svedala.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln