Snart nytt år!

2011 börjar närma sig sluter, blev det ett bra år egentligen? hur vet man det? får tänka efter liter nu.... jo men visst blev det väl det!

 

Så fort snön var borta fick hästarna komma ut och tävla... och då började liksom 2011 vakna till liv....

En tur till Danmark och utställning på mässan och tävlingarna i Herning, det var ju såklart en höjdare att sitta där på Vippen i flera dagar... lyxigt!  

 

Sen kom våren med ett mycket spontant hästköp, vi blev ägare till Amber, ett köp som vi inte ångrar en sekund, hon är så jättefin och rolig att rida. 

 

En sorglig dag blev fredagen den 13 maj då Hans Granat fick galoppera vidare, svårt beslut och mycket tårar. Han var en enastående ståtlig 28 åring som älskades av alla.

 

En härlig och rolig greklands semester tillsamans med fastrarna i juni gav energi inför den hektiska sommaren med kurser, ridläger, och utställning på Falserbo Horse Show.

Sen kom veckor av uselt sommar väder, så det glömmer vi.

 

Hösten inleddes med vårt årliga Släktmästerskap massa duktiga och tokiga släktingar bjöd på fina ritter och show, släktmästarinna blev Marie Nilsson på Queen.

 

Hösten rundades av med 8 dagar på Margado Lusitanos och privatträning för Rodrigo Matos, följt av 4 dagar i Wein och Clinics med Arthur Cottas, Eckart Myners mf samt besök på spanska Ridskolan... snacka om en rejäl utbildnings kick....

 

Och när jag sedan lyckades få hit Rodrigo Matos från Portugal och kunde träna för honom på mina egna hästar... ja då då blev det verkligen ett bra år, kanske det bästa på länge!

 

Nu ser jag framåt emot ett nytt år med nya utmaningar och nya roliga upplevelser.

                                Gott Nytt År! 

 

Etiketter: året som gick 2011

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln