Tränat för Rodrigo Matos

Fylld av entusiasm och självförtroende efter två fullspäckade träningsdagar med Rodrigo från Portugal. Hade innan han kom funderingar på om han skulle vara lika bra att träna mig på mina egna hästar som nere i Portugal på de hästarna som han känner så väl.... och jag det kunde han, jag blev verkligen inte besviken! Hans sätt att förmedla hur du rider din häst framåt till en mjuk, följsam hand, utan att hålla emot eller tar för mycket, funkade superbra. Mycket lösgörande övningar och hästarna blev lugna, energiska och i uppförsbacke.... härligt!

 

Jag red både Amber och Montez, tyvärr blev Athena halt i förra vecka så hon kunde inte vara med. Jag var speciellt nöjd med lilla Amber hon var toppen fin under gårdagens träning! Montez däremot blir lite jobbig när vi samlar, han orkar inte riktigt, men gjorde så gott han kunde, vilket inte var så pjåkigt!

 

De andra deltagarna var lika nöjda dom.... och ville direkt att vi skulle boka in Rodrigo för uppföljnings träning. Sagt och gjort och om det inte blir för kallt och snöigt kommer han i slutet av januari igen!

Glöm inte att boka in dig i god tid!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln