Höstlovsträning avslutad

Höstlovet inleddes med två intensiva träningsdagar på Munkeberg för 10 tjejer på sina fina ponny hästar. Alla anlände på söndagkvällen och några kom direkt i från tävlingar med med fina resultat i bagaget.... Grattis! Det var extra kul att vi utökat gruppen från sommarens träning med fyra nya trevliga ambitiösa tjejer. Sedan var det också några nya ponnies med "kändisar" på ryggen som var jättekul att få lära känna.

 

Våra ungdomsträningsläger blir bara mer och mer populära och i år fick vi tyvärr tacka nej till några deltagare. Det känns alltid tråkigt. Vi har därför utökat med ett extra läger tilll sommaren.

 

Upplägget där vi kombinerar sitslektioner med dressyrlektioner och teori blir intensiva och lärorika, alla får mycket ideer om hur dom kan förbättra sin ridning och förslag på övningar som man kan jobba vidare med ganska lång tid framåt. Ett bra komplemet till den vanliga träningen.

 

I tisdagskväll var det 10 trötta tjejer och 10 trötta hästar som lämnade oss lite rikare på kunskap, erfarenhet och ridkänsla. Hoppas vi ses snart igen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln