Dressyr träning för tyska Kurt Carstensen

Fälttävlansryttarna kom med underbart vårväder till Munkeberg i helgen, strålade sol och kvittrade fåglar. Det stod dressyrträning på schemat i två dagar för tyska tränaren Kurt Carstensen. Pernilla och Ted Velander från Flyingehus stod för arrangemanget och det blev oerhört lyckat helg på många sätt. Dom flesta ryttarna hade tränat för Kurt tidigare och visste att det skulle bli en lärorik och inspirerande helg, så det var 10 förväntasfulla hästar och ryttare som checkade in på gården och så var det några som bara kom och red över dagen.

 

På kvällen serverade vi en god middag i matsalen, på menyn stod det; sallad med getost, valnötter, päron, rödlök och honungsdressing, nybakat paprika och lökbrod. Som huvudrätt bjöds en smakrik lax i ugnen på bädd av mangol, färskspenat, vitt vin och lök, toppad med en oliv tapenad, ungnsbakad potatis, rotfukter och paprika med hela vitlökar och timjan. Till dessert en hallonmusse tårta på chokladbotten dekorerad med färska frukter & bär. 

Det blev en trevlig middag och alla var nöjda och glada med dagen. Tidigt i säng och upp i ottan igen. Klockan 07.30 stodKurt med första ekipaget redo på ridbanan och vid 9-tiden på kvällen lämnade det sista ekipaget Munkeberg.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln