Ridläger & Kurser

Hos oss kan du som har egen häst/ponny deltaga på exklusiva och personliga ridläger, helgkurser eller dressyrträning. Att gå en kurs hos oss är så mycket mer än bara en ridkurs. Du och din häst bor i vacker unik miljö långt ifrån vardagens stress och alla måsten. Atmosfären är familjär och avslappnad. Skräddarsydd, professionell träning så att såväl dig själv som din häst/ponny, tillsammans kommer ni att utvecklas och komma flera steg vidare i ert samspel, oavsett utgångs nivå.

Ride, wine & dine

Proffsiga träningspass som vidareutveklar din ridkänsla, fräscht boende i unik miljö, vällagade middagar, avkopplande stunder framför brasan eller i relaxen med nyfunna hästvänner.
Ni är små prestigelösa grupper med 6 deltagare och utrymme för varje deltagares behov och utveckling.
 

Weekend passar alla oavsett om du är tävlingsryttare, fritidsryttare eller nybörjare.  

 

Har du inte möjlighet att komma på kurs till oss kan vi komma till dig eller till din klubb. 


Aktuella kurser >>   Arrangera kurs hos dig >>

 

-" Vi lägger stor vikt vid glädjen att arbeta och utvecklas med våra hästar utan våld, muskelkraft och tvång. För oss är helheten lika viktig som de små detaljerna, när du åker här ifrån tar du med dig dina nyvunna kunskaper så väl som en positiv känsla av glädje, utveckling och harmoni" 

 

loading...

Ridläger och Weekend som är fylld med ridning, aktiviteter och mysiga stunder med våra hästar.
Teori och övningar som ökar vår kroppskännedom, mentalala ridpass, yoga och balansträning. God mat, bad och många minnesvärda stunder.

2017 har vi haft tömkörnig med Karin Engström som uppskattad gästtränare, superkul och mycket lärorikt .Även hästar som aldrig blivet tömkörda tidigare gick kanonfint i Karins vana händer. Tror att alla nu kommer lägga in tömkörning i det dagliga arbetet med sina hästar

Sommaren 2016 ridläger har vi bla haft Horse Agility/miljöträning från marken med Kajsa och Amanda Wipp och programträning med Lina Krabbe. Jättepopulära inslag i den dagliga träningen.

Sommaren 2015 hade vi svenska silvermedaljören i Arms and skills, Magnus Andersen, som "riddar lärare". Veckan efter lägret vann han även tornerspelet nere på Falsterbo Horse show. Han lät oss provapå att vara riddare för en kväll. Otroligt uppskattat, lite läskigt och nervöst att rida en hel hinderbana med olika vapen, men ack roligt.

Anette Holm hade en mycket intressant genomgång av våra sadlar och gav oss tips & råd inför omstoppning eller ett sadelbyte.

 


Tänkte bara höra av mig och tacka igen för ridlägret. Det var verkligen en fantastisk upplevelse. Det var så härligt att få vara i en "hästbubbla" och bara fokusera på sig själv och sin häst. Det var också underbart att vistas på din vackra gård med alla härliga inredningsdetaljer. Det var också väldigt trevligt att lära känna dig!

Ha en fortsatt trevlig sommar. Jag hoppas vi ses igen i något sammanhang.

Din kurs var jättefin! Jag har fortsatt att träna på det jag lärde mig och det har funkat jättebra. Många som jag har träffat tycker att jag har förändrats sedan den helgen.

I lördags var vi ute och tävlade (första gången sedan kursen) och det gick bättre än någonsin! Vi fick en fin 2:a placering i en LB på 71% och vi red även vår bästa LA hittills på 63,9%. Jag anser att det är mycke är din förtjänst, så et stort TACK till dig Marie för att jag fick vara med på din fina kurs”