Marie & Athena Marie & Athena

Det är oss du träffar på Munkeberg

Munkebergs Gård ägs och drivs av Marie Johnson, på gården träffar du även hundarna Sally & Wera samt en massa katter och 4 hästar. I hästverksamheten, Munkeberg Equstrian, arrangerar Marie kurser och ridläger samt utbildar hästar, hon samarbetar med olika duktiga instruktörer och unghästutbildare. Marie arbetar även som familjehem för ungdomar.

Marie är utbildad tränare och instuktör i Centrerad Ridning. Marie har specialiserat sig på att utveckla ryttarens sits, som är grunden i all ridning oavsett inriktning. Marie tävlar i dressyr på medelsvår nivå och tränar själv för Anna Svanberg.

Marie Johnson 0702-27 22 04 Marie Johnson 0702-27 22 04

Marie Johnson

- "Jag driver verksamheten på Munkebergs Equestrian. Jag är tränar i dressyr och instruktör i Centrerad Ridning, nivå II. Jag har specialiserat mig på och brinner för att utvecka ryttarens sits och balans. Som i alla samanhang alltid gynnar hästen oavsett inriktning. Jag rider dagligen flera hästar och tävlar i dressyr.

Är Civ. ekonom och har lång erfarenhet från ledande chefsbefattningar både i Sverige och internationellt. Bedriver även familjehem för ungdomar.
mer info >>

 

Wera & Sally
vaktar och skäller ut alla som närmar sig gården.
Ständigt på vakt och jakt.

Wera är en Norfolkterrier född i oktober 2014 hos Lena Hammarskiöld.
Sally en blandras tik född 2007, jackrussel- dvärgpincher och chihuahua-shihtzu 

Katter, katter, katter
På Munkeberg älskar vi alla djur..... det blir därför oftast lite för många katter.

Här finns alla färger och åldrar, alla lika söta och tillgivna.