Ugglarps Hästklinik på hembesök

Visst är det bra när hästkliniken och veterinären kommer hem till dig istället för att du ska åka iväg med alla dina hästar som ska på återbesök, undersökas eller utredas. I går kom Dr Owe Bublitz och Anneliea Olsson från Ugglarps Hästklinik hem till oss för att röntga några av hästarna. 

 

Montez hade återbesök efter sin operation och allt såg bra ut i kotan, nästa vecka sätter vi igång honom igen ska bli så kul för både honom och mig!

 

Flipper blev röntagad i ryggen, det skulle vi gjort för 4 år sedan, och han har kissing spines, precis som jag hela tiden har misstänkt... varför drar man ut på det så? Blev behandlad och sedan inte mycket annat att göra än att se om han kan känna sig lite bättre efter detat. Dålig prognos.

 

Lilla Sandyman är frisk som en nötkärna och har inga problem varkens med rygg eller lösabenbitar.... så det var skönt att veta och bara gasa på i hans utbildning.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Stallet fullt:  ”Snubblade in här och måste bara fråga vad Nadine har för möderne? Har själv en N..”

  • Monika » På väg tillbaka igen:  ”Så roligt att det går bra med Montez! Gläds med dig. Håller tummarna för Amber o..”

  • Rosita » Duktiga Amber placering i debuten:  ”Inte bara Amber som blivit duktig det krävs en duktig pilot också! Ni har gått s..”

  • Petra Lindahl » Elin & Akrobat har instalerat sig:  ”Lycka till Elin! Grattis Marie till en superduktig tjej!”

  • Ida Skog » Amber i toppform:  ”Lovley! Äntligen! Grattis till Er! :) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln